Øyelokk

Øyelokk

Med alderen reduseres hudens elastisitet rundt øynene, noe som fører til tunge, hengende øyelokk og poser under øynene. Dette kan skape et slitent og sint utseende som plager mange. I noen tilfeller er overskuddet så uttalt at synsfeltet blir begrenset. Noen kompenserer for dette ved å begynne å spenne musklene i pannen, noe som ofte fører til spenningshodepine.

En øyelokksplastikk korrigerer de ovennevnte problemene gjennom en selektiv fjerning av overflødig hud sammen med en smal stripe av muskelvev og buede fettputer. Resultatet av prosedyren er et friskt, ungdommelig utseende og et
«nytt syn på hverdagen».

Operasjonen tar 1 time og utføres i lokalbedøvelse av våre erfarne plastikkirurger. Du blir på postoperativ avdelingen ca 1 time for observasjon og kommer tilbake for en sjekk 1 uke senere for fjerning av suturer. Dersom du har langt å reise, kan vi gjøre en lokal avtale med noen som kan fjerne stingene i nærheten av der du bor.
Kontroll hos din plastikkirurg etter 3 måneder inngår i prisen. Arrene leges veldig pent i denne regionen. Du kan forvente hevelse og misfarging av huden i det kirurgiske området i omtrent en uke. Du bør unngå intens trening og hardt fysisk arbeid i den tiden.

Ring oss nå