Liten bukplastikk

Liten bukplastikk

En sunn buk har en veldefinert muskulatur som muliggjør en sterk og oppreist kroppsstilling. Med alder og graviditet svekkes musklene og blir slappe. En bukplastikk utføres for å forme bukveggen ved å fjerne overflødig fett og hud, og stramme løs muskulatur. Resultatet er en slankere og fastere midje. Bukveggen er en sterk flerlags struktur bestående av muskel, muskelhinne, bindevev, fett og hud. Med alderen minsker muskeltonusen og fett samler seg og hudfolder dannes. Graviditeter eller vektfluktuasjoner kan akselerere denne prosessen ved å strekke og svekke bukmuskulaturen. Flere graviditeter kan også resultere i rectus diastase – en separasjon i midtlinjen mellom høyre og venstre rectus abdominis muskel (bukmuskler). Forhold som svekker bukveggen fører ofte til forandret kroppskontur (form).

REKONSTRUKSJON AV BUKVEGGEN

Flere kirurgiske teknikker er tilgjengelige for abdominal konturering både hos menn og kvinner, basert på variasjoner i anatomi og individuelle ønskemål som pasienten har. Disse inkluderer fettsuging; mini bukplastikk begrenset til nedre bukvegg; full bukplastikk; og utvidet bukplastikk med rafi (sying) av rectus abdominis muskulaturen. Prosedyrene krever et lavt tverrgående snitt. Svake bukveggsmuskler repareres, overflødisk fett og hud fjernes. Vevet strammes for å forbedre definisjon og fasthet i magen. Ved full bukplastikk er et minimalt snitt rundt navlen nødvendig for å flytte denne.

● Mini bukplastikk er egnet for pasienter med ønske om en mindre magestramming, særlig begrenset til området under navlen. En mini bukplastikk korrigerer effektivt regional fettakkumulering og moderat hudslapphet.

● Full bukplastikk er egnet for pasienter som trenger funksjonell restaurering og / eller estetisk foryngelse av bukveggen. En full bukplastikk gjenoppretter konturen av bukveggen, fjerner slapp hud / strekkmerker, reduserer overflødig fett og forbedrer midjens estetiske profil.

● Utvidet bukplastikk oppnår samme mål som full bukplastikk, men strammer også muskulaturen, reparerer rectus diastase og korrigerer eventuelle brokk. Prosedyrene blir ofte kombinert med fettsuging for å forbedre kroppskonturene ytterligere. Resultatene er langvarige og forbundet med høy grad av pasienttilfredshet. De beste kandidatene til bukplastikk har en stabil vekt, med overflødisk fett og / eller løs hud som ikke har reagert på kosthold og mosjon.

ANESTESI OG ETTERBEHANDLING

Bukplastikk foretas vanligvis under full narkose med overlege i anestesi tilstede. Overnatting med observasjon ordnes ved indikasjon og/eller om dette ønskes. De fleste er tilbake til jobb etter to til tre uker. Samtlige kontroller utføres ved Barentsklinikken.

Ring oss nå